Nieuws

Wij kunnen weer onze feestavonden en kumpulans organiseren!!

Wij beginnen op zondagmiddag 24 oktober met een kumpulan en tevens de Malang Reünie, met muzikale bijdrage van de allround band Affinity en zangeres Diana Monoarfa.

Zondagmiddag 7 november treedt de geweldige countryband Savannah weer op (RESERVEER TIJDIG VOL = VOL)

De band is zeer populair bij de Country Linedancers in binnen- en buitenland en niet voor niets mag Savannah zich in haar genre de ‘Meest Populaire Band van de Benelux’ noemen! Savannah is een echte publieksband: veelzijdig en sfeerbepalend!

Zij zijn op zijn best tijdens live optredens. Zij laten dat zien en horen op grote en kleinere festivals, in danszalen, bij bedrijfsfeesten, op braderieën, maar ook in theaters en schouwburgen. Hun agenda is dan ook uitstekend gevuld met optredens in zowel binnen- als buitenland.

Hoogtepunten in de carriere van Savannah zijn de vele ‘GRAM Awards’ die de band mocht ontvangen tijdens verschillende edities van het ‘Dutch Country Music Poll Gala’, georganiseerd door de Dutch Country Music Association (DCMA), Country Gazette en KRO Radio. De award is een publieksprijs en Savannah ontving ‘GRAM Awards’ voor de albums ‘Side by Side’, ‘Love, me’ en ‘SAVANNAH’ in de categorie ‘Album van het jaar’.

Zaterdagavond 20 november is onze eindejaarsfeest met de nieuwe band van Shirley en Roy, Newzz en de band Buckle Up. (RESERVEER TIJDIG VOL = VOL)

Locatie: H F Witte Centrum

Henry Dunant plein 4

3731 CL De Bilt

Let op: Alleen toegang met een vaccinatie -, test – of bewijs van genezing van corona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *