NIEUWSBRIEF 2016 Januari/ februari/ maart

Het einde van het jaar 2015 is in zicht en dat betekent terugblikken op hele gezellige Ajo Dansa Senang dansmiddagen en feestavonden. En vooral vooruitblikken naar 2016 met nóg meer gezelligheid! In deze nieuwsbrief leest u wanneer de volgende Ajo dagen zijn zodat u alvast uw agenda kunt vrijhouden. Nieuw volgend jaar zijn de line-dance middagen voorafgaand aan de feestavonden. Nieuw zijn ook onze thema avonden met als thema’s: back to the 50′s, 60`s, 70´s dance music en country events. Ajo Dansa Senang wenst u ook weer in 2016 van harte welkom!

Januari 
Wij beginnen het jaar met onze jaarlijkse Nieuwjaarsparty/Reünie op zaterdag 16 januari   2016. Dit is tevens het afscheidsoptreden van The Entertainers. Na 35 jaar stopt de band (helaas) definitief. The Entertainers waren 13 jaar lang onze vaste band voor onze Nieuwjaarsparty en  vele Ajo feestavonden en speelden altijd het dak eraf.  Twee leden van The Entertainers  Clay en Ricky hebben een nieuwe band opgericht, genaamd ReSeTT.
ReSeTT zal deze avond voor het eerst optreden. Verder kunt u genieten van de band Brapa en zangeres Diana Monoarfa. Kortom, een avond die u niet mag missen!
Belangrijk om te weten is dat u voor deze avond de kaartjes van te voren moet betalen.

Op zaterdag 30 januari 2016 hebben wij onze eerste thema avond van het jaar: “Back to thé 50`s, 60`s, 70`s dance music party”. Vorig jaar was dit een daverend succes en hebben wij op veler verzoek ook weer de band Rocking Navigators uitgenodigd om de muziek te verzorgen. Door omstandigheden (griep) kan de band Reunited niet optreden, wij zijn blij dat de band Chard op zo’n korte termijn de plaats van Reunited over kan nemen.
In de pauze draait DJ Denise als vanouds vinyl singleplaatjes. Weet u nog een leuk nummer uit die tijd die u graag wilt horen? Vraag het dan aan bij DJ Denise!

Februari
Zoals u van ons gewend bent organiseert Ajo Dansa Senang ook wat speciaals met Valentijn. Op zondag 14 februari 2016 is het weer tijd om uw rode outfit uit de kast te halen voor deze speciale kumpulan. De dresscode is uiteraard niet verplicht, maar een rode accessoire zal leuk zijn. De band Relight treedt op en Edu Schalk is ook van de partij. In de pauze verzorgt onze vaste DJ George de muziek voor de line-dancers. U bent dus verzekerd van een gezellige middag!

Maart 
Op zaterdag 5 maart 2016 is onze 1e line-dance middag met aansluitend een Ajo Dansa Senang feestavond.
DJ George zorgt in de middag voor de line-dance muziek en Sandra Mooy treedt op.
U kunt deelnemen aan de line-dance middag voor een bijdrage van 5 euro.
Voor de feestavond staan er twee fantastische bands en een zangeres op het programma, Sandra Mooy, Wipe Out en Chard. De feestavond bedraagt 13 euro. Uiteraard kunt u ook de line-dance middag en feestavond combineren.
De kosten bedragen dan 15 euro. De hele middag en avond met de voetjes op de dansvloer!

In maart staat er ook een kumpulan op de planning. Op zondag 20 maart 2016 kunt u weer genieten van goede muziek van The Rocking Players en Infinity Voices, DJ Quit zorgt ervoor dat u ook in de pauze kunt blijven dansen.

Tot zover onze berichtgeving over 2016. De volgende nieuwsbrief ontvangt u in maart. Mocht u meer informatie willen dan kunt u terecht op onze website www.ajodansasenang.nl. Heeft u een vraag? Stuur ons dan een mail naar info@ajodansasenang.nl.

Wij zien u graag terug in 2016!!

Muzikale groeten,
Jolenta en Quido

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>